Formular rezervare restaurant


Numele si prenumele *

Telefon *

E-mail *

Ora *

Data*

Nr. persoane *

Tip *

Sarbatoresti un eveniment special? Scrie-ne despre ce este vorbaCerere evenimentNumele si prenumele *

Telefon *

E-mail *

Ora *

Data*

Nr. persoane *

Tip eveniment *

Detalii suplimentare eveniment

EVENIMENTE

Localizat intr-un peisaj mirific, cu vedere la lacul Cernica, restaurantul Phoenix este alegerea ideala pentru evenimente private sau de firma. Salonul nostru are o capacitate interioara de pana la 300 de persoane, insa simplitatea si eleganta sa il transforma intr-un loc intim si atragator, ce te va cuceri atat pe tine, cat si pe invitatii tai. Pe langa atmosfera calda si rafinata a restaurantului, la succesul evenimentului tau contribuie si echipa noastra de profesionisti ce vor raspunde prompt tuturor solicitarilor pe care le ai.

Meniurile propuse includ preparate romanesti, dar si internationale, realizate in bucataria noastra interna, din ingrediente proaspete si sanatoase.

In plus, pe parcursul verii, venim in intampinarea ta cu o terasa atragatoare situata pe marginea lacului. In functie de ocazia pe care o sarbatoresti si de numarul participantilor, poti rezerva aceasta zona integral sau partial.

Astfel, fie ca esti client final sau agentie, da-ne mai mult detalii despre evenimentul completand formularul dedicat (Click aici), iar reprezentantii nostri te vor contacta pentru detalii.

Experienta noastra

In cei 5 ani de experienta, am organizat cu succes urmatoarele tipuri de evenimente:

  • nunti;
  • botezuri;
  • aniversari;
  • intalniri de firma;
  • petreceri de sfarsit de an;
  • team buildinguri

Numar de contact pentru consiliere evenimente : 0724.550.829