Formular rezervare restaurant


Numele si prenumele *

Telefon *

E-mail *

Ora *

Data*

Nr. persoane *

Tip *

Sarbatoresti un eveniment special? Scrie-ne despre ce este vorbaCerere evenimentNumele si prenumele *

Telefon *

E-mail *

Ora *

Data*

Nr. persoane *

Tip eveniment *

Detalii suplimentare eveniment

PISCINA

Piscina Phoenix Cernica este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te racoresti in zilele calde de vara. Astfel, fie ca doresti sa beneficiezi de clipe de rasfat sub soare sau ca esti in cautarea unui spatiu pentru o petrecere inedita, noi avem solutia pentru tine.

Zona amenajata pe malul lacului Cernica este una intima si cocheta, ce te va cuceri prin simplitatea sa si te va transpune intr-o atmosfera de vacanta. Vino sa iti incarci bateriile, racoreste-te pe ponton si admira privelistea superba in care se imbina gazonul ingrijit, lacul si padurea Cernica.

Fie ca vii singur, cu prietenii, familia sau alaturi de cei mici, piscina Phoenix Cernica iti propune o zi rafinata, si linistita, ce te va face sa uiti de grijile cotidiene. De aceea, ti-am pregatit toate conditiile pentru a te bucura de timpul petrecut la noi: sezlonguri comfortabile, un meniu savuros de bauturi, zona de mese, unde te poti retrage la umbra, muzica, personal amabil si prompt.

In plus, pentru organizarea evenimentelor tale, iti punem la dispozitie toate resursele noastre, inclusiv meniuri personalizate de mancare si bauturi, create in bucataria restaurantului Phoenix, din cadrul complexului nostru. Contacteaza-ne atat pentru petreceri private (nunti, botezuri, aniversari), cat si pentru evenimente corporate sau grupuri de turisti.

Acces piscina

Program: 09:00 - 20:00

Tarif LUNI - DUMINICA:
50 RON sezlong + 50 RON consumatie obligatorie

Capacitate: 100 sezlonguri

Capacitate evenimente: 120 persoane

Pentru a evita lipsa disponibilitatii, va incurajam sa ne contactati pentru rezervari.

Rezervari piscina : 0726.226.771

Consiliere evenimente : 0724.550.829 

Acceseaza Regulamentul piscinei Phoenix Cernica

Ti-am starnit interesul?
Rezerva-ti acum sezlongul sau contacteaza-ne pentru a organiza impreuna evenimentul tau!