BOTEZURI

Amplasat intr-un cadru unic si rafinat cu vedere la lacul Cernica, Complexul Phoenix Cernica ofera o locatie perfecta pentru orice tip de botez.

Indiferent daca iti doresti un eveniment relaxant cu bufet, sau un pranz mai formal, Complexul Phoenix Cernica iti ofera o varietate de optiuni, de la locatii interioare moderne cu privelisti spectaculoase, ce pot gazdui 300 de persoane, la terase si gradini superbe, ce pot fi configurate sa se potriveasca nevoilor tale.

Botezul este o sarbatoare a vietii, a familiei si a traditiei si ne luam angajamentul sa furnizam servicii de top, de la locatie la meniu. Credem ca fiecare ceremonie este speciala si ne place sa oferim o experienta personalizata.

Locatia noastra ofera panorame spectaculoase, o ambianta calda si primitoare, decoruri si mobilier rafinat. Echipa noastra este formata din oameni exceptionali care lucreaza cu pasiune, punand suflet in tot ceea ce fac, pentru a crea o experienta culinara de neuitat, traditionala sau internationala, din ingrediente proaspete.

Complexul Phoenix Cernica

este oaza ta de relaxare in mijlocul naturii

Astfel, fie ca esti in cautarea unui loc fermecator, in care sa petreci
momente frumoase alaturi de cei dragi sau ca organizezi un
eveniment privat sau de firma, Phoenix Cernica are solutia pentru tine!

REZERVĂ ACUM!

Phoenix Cernica Complex - Str. Strandului, Cernica, Pantelimon, 077145
0720.001.440 / 0720.001.449 / 0724.001.441  office@phoenixcernica.ro