NUNTI

Impresionant, romantic si memorabil, Complexul Phoenix Cernica, localizat pe malul lacului Cernica, este o destinatie de nunta spectaculoasa.

Ne mandrim cu evenimentele sofisticate, personalizate pe care le cream. Consideram ca o nunta trebuie adaptata dupa personalitatea mirilor, si astfel iti oferim libertatea de a alege spatiul care ti se potriveste.

Complexul Phoenix Cernica ofera un amestec de eleganta atemporala si lux modern in restaurantul impresionant ce poate gazdui 300 de persoane si terasa superba de pe marginea lacului Cernica. Ferestrele inalte asigura o priveliste deosebita, iar terasa este perfecta pentru orice tip de receptie in sezonul cald.

Complexul are un farmec unic, fatada, gradinile si panoramele spectaculoase ofera fundaluri uimitoare pentru nunta, mai ales pentru fotografii.

Echipa noastra se va asigura ca nimic nu este pierdut din vedere, pentru a-ti asigura nunta de vis. Meniurile noastre traditionale sau internationale celebreaza cele mai proaspete si mai bune ingrediente. Fiecare imbucatura va fi delicioasa, de la aperitivele miniaturale la deserturile cremoase.

Complexul Phoenix Cernica

este oaza ta de relaxare in mijlocul naturii

Astfel, fie ca esti in cautarea unui loc fermecator, in care sa petreci
momente frumoase alaturi de cei dragi sau ca organizezi un
eveniment privat sau de firma, Phoenix Cernica are solutia pentru tine!

REZERVĂ ACUM!

Phoenix Cernica Complex - Str. Strandului, Cernica, Pantelimon, 077145
0720.001.440 / 0720.001.449 / 0724.001.441  office@phoenixcernica.ro